Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie supusa incercarilor astrale, din perspectiva suprasolicitarii numeroaselor influxuri astrale si a cascadei evenimentelor astronomice cu semnificatie astrologica care-i vizeaza direct.

Astfel, nici urmatoarele sapte zile nu vor fi mai calme: se anunta o faza de Luna Plina cu implicarea semnului lor zodiacal si a acestei a VII-a. Dar, nu numai casa I a personalitatii si a VII-a sunt cele supuse stresului astral, ci si casa a X-a unde functioneaza cu motoarele din plin Pluton, punand probleme de autoritate, de imagine, stricand o serie de alcatuiri anterioare. Raman activele ipostazele astrale care pot alimenta o criza personala sau profesionala a acestor nativi.

Faza de Luna Plina scoate in evidenta o serie de carente intr-un parteneriat, intr-o colaborare, in demersurile privitoare la un contract, la desfasurarea unui proces. Respectivul moment poate subrezi temelia unor dialoguri sau planuri. Casa banilor e destul de activa: in functie de modul de viata al fiecarui nativ si de logica personala, banii vin, banii se duc, intr-un proces destul de alert. Totusi, cu toata chibzuinta, economie nu se poate face si nici un mic depozit, pentru vremuri grele, nu se poate strange.

Acest sector cunoaste si un risc in zilele de 6,7 si prima parte a zilei de 8 aprilie, cand nu sunt excluse o serie de pacaleli, enervari, sau chiar tentative ale unora de a se folosi de banii nativului in chip vinovat. Jupiter devine direct din 8 aprilie, ceea ce poate conferi evenimentelor patronate de specificul casei a V-a un rost si o intensitate sporita. Vor fi favorizate speculatiile, pariurile, jocurile in latura lor ludica nu neaparat pecuniara, placerile de tot felul.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...