Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 03-09 Septembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 03-09 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), tendinta generala a nativilor este de impacare a contrariilor. Ei vor dori sa alunge asperitatile in relatiile cu toata lumea, vor vrea sa se impace bine cu toti cei cu care se intalnesc frecvent, cu care se afla pe “baricade comune”: afacere, casatorie, proiecte. Aceiasi tendinta concesiva se va regasi si in disputele cu persoanele care-si manifesta pe fata adversitatea fata de ei (rivali, dusmani declarati, parti in procese etc.).

Efectele nu vor fi spectaculoase dar vor contribui, intr-o oarecare masura la calmarea spiritelor. Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), preocupari firesti asociate cu ingrijorari legate de bani, administrare a unor venituri. Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), entuziasm cu privire la un posibil voiaj in strainatate. Calatoriile in interes de serviciu pot fi torpilate de colegii care vor sa-i ia locul nativului sau, pur si simplu, il sicaneaza.

Berbecii vor incepe sa se confrunte cu rigorile functiei sau cu niste conditii sporite de efort la locul de munca. Din 9 septembrie, Jupiter va intra in casa a VII-a a relatiilor contractuale si parteneriale. Desi se va afla in semnul Balantei, asta nu inseamna ca va echilibra intotdeauna situatiile confuze, complicate din viata nativilor.

De aceea, este posibil, ca acest Benefic sa permita sau sa intensifice modificarea raportului de forte in unele conflicte in curs de desfasurare. Timp de un an de-acum in acolo, notiunile fundamentale ca “drept”, “dreptate”, justitie” vor fi deseori invocate dupa cum, nu sunt excluse, confruntarile in contexte legale cu institutiile menite sa faca ordine, sa faca dreptate sau sa aplice legea. Intreaga saptamana sunt posibile tensiuni si nemultumire interioara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...