Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In preajma zilei de 3 octombrie o serie de impulsuri legate de dialoguri, schimburi de idei si informatii, tentative de conciliere se vor lovi, mereu, fie de propriile indoieli, fie de circumstantele care nu le sunt favorabile Berbecilor. De aici si o serie de oscilatii cu privire la utilitatea efectuarii unei deplasari scurte pe care ba o iau in calcul, ba o resping, amanand-o. Alteori, vestile care vin spre ei sunt de natura sa-i puna in cumpana.

Pe 4, 5 si 6 octombrie dimineata (pana la ora 11:30) acesti nativi au preocupari domestice sau in legatura directa cu relatiile de familie. Evolutia acestor relatii precum si implicarea nativilor in chestiuni ce trebuie rezolvate repede se desfasoara cu poticneli, intarzieri provocate de refuzul unor membri de familie care nu doresc sa coopereze, care se opun unei solutii etc. In a doua parte a zilei de 6 octombrie si, apoi, pe 7 si 8 octombrie, predispozitia lor viata este mai animata. Uneori au chef de petreceri, alteori doar de o relaxare.

Vanitatea si orgoliul sunt resimtite de catre nativi, in aceasta perioada, la cote maxime ca tendinte exagerate drept care, nu o data, vor incerca sa-si tempereze aceste impulsuri sau sa le dea un curs cat de cat favorabil, fara riscuri sau excese. Din punct de vedere afectiv, sentimental sau erotic e vremea aventurilor. Pe 9 octombrie ei vor fi ocupati cu activitati plictisitoare, care nu le aduc prea mari satisfactii. La ordinea zilei sunt chestiunile de tipul “a face ordine” in lucruri, in documente sau in relatiile de munca.

Venus va intra pe 8 octombrie in casa a VI-a, favorizand ameliorarea starii de sanatate tulburate anterior. De asemenea, unora Micul Benefic le poate da, pana in prima parte a lunii noiembrie, sansa de a obtine un loc de munca sau de a rezolva un demers profesional.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...