Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Persista o serie de inadvertente existentiale care nu sunt consecintele vreunui context astral nou ci, dimpotriva, reprezinta continuarea relatiilor astrale mai vechi de un an sau chiar doi.

Cariera este in primul rand pusa in discutie prin nevoile urgente de reformulare. La moda este acum un termen “reinventare” si cred ca, in cazul nativilor din Berbec, aceasta formula este chiar indreptatita pentru ca intreaga conjunctura astrala nu indica doar nevoia de schimbare ci mai ales nevoia de renuntare la vechi (stil de viata, stil de munca, conceptie despre bani, efort, realizare de sine); pe acest loc, devenit gol prin curatarea de obiceiuri proaste si alungare a prejudecatilor, se poate bune o baza pentru activitati pe termen lung ce pot sa-i dea satisfactie, stabilitate materiala sau bucuria succesului.

Uneori, mai ales cei tineri reusesc sa faca acest salt mai repede, fara prea multe ezitari; alteori, destructurarea vechiului dureaza mult si produce intarzieri. In acest din urma caz, se va intampla ceea ce sugereaza o vorba veche: “a prinde ultimul tren”. La toti nativii, indiferent de varsta, casa muncii este complicata de neimpliniri, animozitati si piedici ridicate in mod voit de catre unii colegi. Luna Plina priveste profesia, valorificarea superioara a meseriei, dar asta dupa ce vor depasi un prag de criza.

Casa prietenilor se imbogateste brusc cu doua noi vibratii provenind de la Mercur si Venus. Pentru scurt timp, influxurile lor conjugate le pot scoate in cale tot felul de persoane interesante care-i cuceresc. Dar, dupa un timp, prin februarie, noile relatii vor incepe sa scartaie. De aceea, este mai indicat ca Berbecii sa-i admire pe aceia de la distanta dar sa nu se grabeasca sa treaca la fapte (asocieri, parteneriate, contracte etc.). Nativii tineri sau “inca tineri” pot trai tot felul de aventuri picante, furtunoase, dar de loc armonice, farmecul lor irezistibil provenind de la provocarile pe care le lanseaza acest context astral cu forta unui cantec de sirena.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...