Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), toate ipostazele publice care il privesc de un nativ vor fi resimtite ca o presiune sau ca o constrangere cu atat mai mult cu cat, chiar de la inceputul acestei zile, Mercur in Capricorn va spori sobrietatea, responsabilitatea cu privire la decizii si la angajamente precum si rigoarea sau dorinta de a nu lasa nimic la voia intamplarii.

Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, sunt posibile frecvente intalniri cu prietenii. Schimbul de idei le poate fi util Berbecilor care, la randul lor, vor dori sa fie la curent cu ultimele noutati. (Noutati, nu mondenitati!). Alteori, surpriza poate veni de la o persoana din cercul lor de apropiati care actioneaza sau face declaratii uimitoare. Nota generala este de surpriza sau chiar soc fata de afirmatiile ori deciziile unui cunoscut.

Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, nativii se pot consacra preocuparilor care tin de constiinta sau sufletul lor. Deseori, ii va fura aleanul si, astfel, pragmaticii de ieri, vor deveni visatorii de maine.

Pe 7 decembrie, ei pot primi un ajutor esential, un sfat sau o sustinere eficienta si onesta de la o persoana care doreste si poate sa faca bine sau sa restabileasca dreptatea , in principal prin functia si autoritatea pe care o detine. Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, se poate debloca o situatie la nivelul contractelor sau al intelegerilor verbale.

In rastimpul 9/10 decembrie, Berbecii vor trece printr-o criza de constiinta care va fi mai superficiala si mai scurta sau mai profunda si de mai lunga durata, in functie de varsta si de evolutia personala in viata si in societate. Ea va pune problema adaptarii la conditiile unui moment dificil prin care trec, luand in calcul avantajul sau justificarea unui compromis si va pune in evidenta o stare de lucruri ce se degradeaza iremediabil. Pentru alta categorie de nativi, strainatatea poate fi cea care sa explice elementul de constrangere de care vorbeam.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...