Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 02-08 Noiembrie 2019


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 02-08 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, nevoia de a depăși un prag de încercare profesională, de a se afirma sau afișa în public mai ales că, în „coasta” lor, pot să se afle niște rivali sau niște persoane care încearcă să-l pună pe nativ, mereu, în dificultate.

Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și va da, până spre 26 noiembrie, casei studiilor înalte și a conștiinței, multă disponibilitate spre acumulări de date, informații și experiențe utile, dându-le Berbecilor speranțe, încredere în forțele proprii sau în viabilitatea unui proiect profesional și de viață din care străinătatea nu lipsește. Șansa de a face călătorii, deplasări pentru studii și aprofundarea unor discipline și forme de manifestare a performanței lor cu miză mare. Vești interesante, incitante, favorabile lor, în ansamblu, de la instituții ori de la persoanele care au un statut important în viața publică.

Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, posibile evenimente mai puțin obișnuite care vor atrage atenția nativilor asupra felului de a fi al unor apropiați ori asupra naturii reale a unei prietenii (prin informații, descoperiri, dezvăluiri ale unor laturi necunoscute lor) dar și întâlniri plăcute, interesante de la al căror parcurs cei născuți în zodia Berbecului pot avea un neașteptat beneficiu.

Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, efort de detașare de factorii de stres, nevoia de calm, de echilibru interior, de satisfacții sufletești.

Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, dând impulsuri intense în plan fizic și psihic: Berbecii vor fi în formă, harnici, dedicați, implicați în tot ceea ce fac, combativi dar și destul de categorici, rigizi sau dificili dacă vor primi riposte ce stârnesc în ei dorința de confruntare deschisă.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...