Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Multe dintre directiile pe care se construieste esafodajul saptamanii active saptamana trecuta raman valabile si pentru urmatoarele sapte zile.

In linii mari, acesti nativi se vor confrunta cu problemele firesti ale vieţii de fiecare zi cu privire la bani, la buna lor administrare, la discuţii si schimb de idei pe aceasta tema. Se produc si cateva nuanţe inevitabile prin particularitaţile pe care le aduce Luna.

Pe 2 mai ea poate sa ii faca ceva mai domoli in reactii, mai toleranti sau mai ingaduitori cu niste persoane (parteneri de afaceri, de viata, etc.) care sustin puncte de vedere diferite de ale lor si cu care au avut pana atunci un dialog complicat. Acum sunt dispusi sa taca si sa asculte ori chiar sa mediteze la justetea ideilor sau solutiilor sustinute de aceia. Atentie in preajma zilei de 4 mai (Luna Plina in Scorpion) ca o mica smecherie sa nu se strecoare intr-un demers important aflat la inceput de drum sau intr-o afacere.

Cineva incearca sa–si strecoare propriile interese sau sa obtina discret niste avantaje in umbra marilor cheltuieli sau rulaje (3, 4 si parte din 5 mai). Calatorii neprevazute, drumuri scurte pentru semnaturi, informari reciproce, documentare, vizionare.

Chiar daca nu e vorba de o situatie urgenta, o astfel de inspectie este indicata in dupa-amiaza zilei de 5 si apoi 6 si 7 mai. Pe 8 si 9 mai seriozitatea sau gravitatea unor probleme in care se implica ii obliga sa analizeze cu atentie tot ceea ce se afla acum in criza mai ales daca ele au si o dimensiune publica ori de larg interes social. Planeta Venus intra in casa chestiunilor de familie sau a problemelor domestice, locative. Mici avantaje, reparatii, cumparaturi, schimbari care le fac viata de fiecare zi mai confortabila.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...