Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 02-08 Iulie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 02-08 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), Berbecii vor vadi o mare placere pentru discutii libere sau cu un scop precis. De asemeni, ii vor tenta deplasarile scurte si excursiile. Oarecum favorabile vor fi, cele doua zile, pentru examenele sustinute la proba orala. In cazul probelor scrise sau practice este nevoie de atentie, riscul de a trata subiectele cu superficialitate fiind destul de pronuntat.

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), prezenta nativilor in viata de familie, alaturi de rude, va fi conditionata de nevoia de a discuta, de a lamuri, de stabili un plan, o strategie, o initiativa in termeni clari. Luna Noua din 4 iulie va viza casa a IV-a, asa incat, in functie de situatia fiecarui nativ, aici se poate pune un accent existential special. Aceasta tendinta, activa intreaga saptamana, se va lovi, in ziua de 8 iulie, de o serie de inconveniente si ghinioane; de aceea este de evitat a se planifica ceva relativ la familie, in perioada 7 iulie dupa-amiaza si dimineata zilei de 9 iulie.

Intre seara zilei 5 si 7 iulie se vor contura impulsuri interioare menite sa le ofere Berbecilor placeri dintre cele mai diferite (culinare, sexuale, artistice). Cel mai mult, le va placea Berbecilor sa fie priviti de anturaj ca niste persoane puternice, indraznete si curajoase; doar ca, uneori, ei vor esua in teribilism si extravagante sau isi vor asuma riscuri de dragul de a impresiona. Cel mai bine aspectat sector va fi cel legat de activitatea sportiva, unde nativii vor putea realiza performante, vor putea stabili recorduri in cadrul unor concursuri, intreceri sau meciuri. Cei maturi sau care se apropie de 60 de ani vor fi in stare de fapte remarcabile intr-o activitate intelectuala, artistica sau in care un rol important il vor juca notiunile de lege, justitie, norma morala, spirit de sacrificiu, implicare activa pentru restabilirea dreptatii.

Din 8 iulie, nativii se vor confrunta cu indoieli si nedumeriri cu privire la felul in care va evolua situatia la locul lor de munca pe fondul unor masuri de moment care-i nemultumesc si-i alarmeaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...