Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 ianuarie se pun premizele unor probleme majore sau de o importanta reala in viata de familie si in societate. Nativii incep sa se resimta de pe urma pozitionarii astrelor intr-o formula dificila care, in ultimul timp, ii solicita prin inmultirea tranzitelor pe semnele Cardinale din care face parte si Berbecul dar si al unor aspecte stranse care s-au produs in ultimele zile si care se mentin la grad perfect intreaga saptamana viitoare.

Pe 2 ianuarie, Mercur intra in casa a XI-a si, pentru cateva zile, le va inlesni nativilor, o buna comunicare cu prietenii sau le va permite sa afle lucruri surprinzatoare despre aceia. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in casa banilor si beneficiilor conditionate de relatiile cu persoane sau institutii si va aduce un plus de insecuritate sau de risc pana pe 5 martie.

Pentru moment, in saptamana pe care o analizam, Marte nu va produce efecte vizibile, in schimb, el poate sa opereze, deja, mici modificari de atitudine in privinta felului in care vor aborda, mai tarziu, dificultatile financiare cu care se vor confrunta.

Intre 4 si 6 ianuarie se pot avea motive de iritare sau neliniste cu privire la avere, plasamente, investitii, potentiale castiguri mosteniri si transferuri de bunuri. Intre 6 ianuarie dimineata si 8 ianuarie dupa-amiaza, pentru unii, strainatatea, oamenii aflati la distanta, institutiile, firmele, etc., pot reprezenta un punct de interes sau inceputul un proiect care incepe sa functioneze.

O tripla conjunctie Saturn/Venus/Luna poate aduce vesti imbucuratoare sau premiza unor schimbari in viata care presupun decizii majore pentru viitor. Seara zilei de 8 ianuarie le aduce patru planete in casa a X-a ceea, ce inseamna ca unii sunt deja integrati nu doar in forfota activitatilor curente ci si in mijlocul unor evenimente ce privesc cariera lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...