Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie preocupari banesti nascute din situatii complicate, greu de rezolvat pe termen scurt; uneori, bunele lor intentii se vor lovi de tendintele ascunse ale unor persoane care le pun „bete-n roate”. Nemultumiti de felul in care se desfasoara un proiect (afacere, demers, interes de natura materiala) unii Berbeci vor fi tentati sa caute cai ocolite pentru a-si atinge scopul.

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21′, si 4 decembrie seara, buna comunicare atat cu cei apropiati cat si cu cei aflati la distanta, scurte deplasari in tara sau in strainatate, vesti sau relatii sustinute cu reprezentantii oficiali ai unor institutii. Dialogurile pot fi animate sau chiar aprinse, alunecand spre disputa si exagerare (subiectivism, individualism, vedetism, atitudine ostentativa).

In ziua de 3 decembrie va avea loc faza de Luna Plina in Gemeni care va da acestor sectoare o dinamica speciala: posibila noutate sau eveniment asociat (provocat?) de o declaratie sau o situatie speciala care le va produce o impresie puternica si-i va determina sa treaca la actiune.

Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37′, si 6 decembrie seara, preocupari casnice, motive de ingrijorare cu privire la starea gospodariei sau a unui aspect de viata domestica. Neintelegeri cu rudele in privinta administrarii unui bun; ostilitate si rea-vointa, initiative venite din partea familiei care-l descumpanesc pe nativ.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38′, si 8 decembrie viata afectiva intensa, patimi si furtuni sentimentale, dorinta de a trai din plin placerile vietii; aventurism si extravaganta. Aspect bun pentru cei care desfasoara activitati sportive.

In preajma zilei de 5 decembrie, unii nativi, timizi, fara experienta de viata, tineri la inceput de drum, vor lua o decizie importanta pe fondul unei judecati oneste, lucide si corecte. Altii pot da dovada de curaj si implicare in sustinerea unei cauze drepte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...