Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 02-08 Aprilie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 02-08 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 aprilie, nativii din Berbec pot avea initiative menite sa schimbe natura relatiilor cu o serie de prieteni. Le vor propune acestora formule de a petrece impreuna timpul liber, vor avea idei originale pe care, daca le-ar pune in practica, ar putea avea cu totii un avantaj social, cultural, relational. Nu este un tranzit important si el se poate concretiza doar in masura in care unii nativi traiesc in mijlocul unor intense relatii sociale.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), viata de fiecare zi a acestor nativi se cantoneaza in domeniul gandurilor si planurilor tacute, de care nimeni nu stie nimic. Uneori, poate fi vorba de vise, de aspiratii alteori, poate fi vorba de un proiect de mai amplu. Dar, deocamdata, totul este confuz, amestecat si neclar.

Nu este exclus ca, pe fondul unor evenimente in legatura cu locul de munca sau cu schimbarile administrative, legale, oficiale, care se pot petrece acolo, Berbecii sa revina asupra unor planuri personale pe care le-au abandonat si pe care, acum, le iau in calcul in speranta ca acestea le-ar putea oferi o alternativa la posibila criza care se anunta in plasamentul lor profesional.

Pentru altii, s-ar putea sa fie doar niste momente in care trecutul, amintirile sa-i napadeasca, mai ales daca acestia nu mai sunt tineri ori daca sufera de singuratate.

Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), asupra Berbecilor vor incepe sa opereze efectele Lunii Noi, din 7 aprilie, in chiar semnul lor zodiacal, ceea ce poate anunta o schimbare sau poate provoca in chip brusc, o cotitura existentiala. In cazul unora, aceste evenimente pot avea legatura cu functia, cu imaginea, cu autoritatea publica unde se pot produce situatii stingheritoare in ciuda faptului ca, din 5 aprilie, nativii vor avea Micul Benefic in casa I a personalitatii.

Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata si, ulterior, pe 9 aprilie, ei vor fi obligati sa se dedice unor calcule banesti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...