Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, evenimentele care se vor produce vor gravita in jurul fazei de Luna Noua in Balanta, care se va aseza pe casa a VII-a, a relatiilor parteneriale si care va aduce o binefacatoare tendinta de a stabili relatii armonioase, sanatoase sau cel putin civilizate.

Nota generala va fi data de dorinta nativilor de restabili armonia sau o evolutie lipsita de conflicte in afaceri si negocieri si in viata de familie. Poate parea straniu ca acest impuls sa vina din partea Berbecilor, recunoscuti pentru impetuozitatea lor dar, forta de impact a acestui moment astrologic este de natura sa-i faca sa accepte ideea temperantei, a rabdarii si a diplomatiei in locul razboiului si al furtunii.

Pentru unele persoane, un factor important in adoptarea acestei atitudini o poate avea grija de a nu-si pata numele, de a nu se reflecta ceva, din multimea acestor conflicte, asupra carierei lor, si asa, pusa la incercare. Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, se pot ivi oferte sau ispite privitoare la posibilitatea de a castiga niste bani sau de a rezolva cu mijloace cam “strambe” o problema de natura materiala sau patrimoniala. Aspectul este prost si arata a capcana.

Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, premizele unor calatorii in strainatate, ale unor deplasari sau stramutari in vederea completarii studiilor ori a obtinerii unei experiente de viata, profesionale sau sociale sunt reale. Vor fi avantajate demersurile legate de gasirea unui loc de munca. Dar, se pot ivi si unele piedici sau inconveniente nestiute, neintuite ori de natura sa nu fie revelate acum.

Din 7 septembrie, Mercur va intra in casa a VII-a si, pentru urmatoarele doua saptamani, el le va permite nativilor sa poarte discutii profitabile ori sa cada la pace si sa se inteleaga cu orice partener dificil.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...