Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Marte, guvernatorul acestor nativi, se va afla la sfarsitul saptamanii in conjunctie cu Pluton, pe casa lor a X-a; de aici, o serie de implicari ale lor in viata activa, publica sau de provocari care le angajeaza profund numele si autoritatea profesionala.

In perioada 1-7 noiembrie inca nu se realizeaza combinatia drastica ce va functiona ulterior. Pana atunci, ei traiesc cu presentimentul ca “li se pregateste ceva” sau ca vin vremuri mari. Mai pot realiza cateva discutii cu partenerii de viata sau de afaceri in ideea unei impacari sau a unor concesii reciproc avantajoase.

Marea provocare vine insa, in aceste zile, de la tripleta Soare/Saturn/Venus din casa a VIII-a care le pune in fata evidenta unor realitati ce privesc banii sau averea familiei, dreptul de a intra in posesia unor bunuri prin mostenire sau doar o chestiune litigioasa.

Adevarurile ies la iveala, pun in lumina tot felul de manevre deloc oneste ale unor apropiati care au avut ca scop sa le micsoreze substantial cota parte sau chiar sa-i indeparteze de la o mostenire ori de la un dar.

Desi vor fi indreptatiti sa lupte pentru cauza lor, sa ceara explicatii, ma tem ca in unele cazuri interventia lor vine prea tarziu, jocurile fiind facute, discret ori in secret, in ultimii doi ani si jumatate. Atentie cum manevrati substantele toxice sau periculoase. Nu depozitati alimente in recipiente neverificate si necuratate, fie chiar si de rugina.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...