Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa placerilor continua sa exercite un rol important in economia vietii de fiecare zi a celor ce s-au nascut in zodia Berbecului.

Revenirea in acest locas a Micului Benefic precum si relatia armonioasa pe care acesta o realizeaza intreaga saptamana cu Jupiter sunt motivatii astrale suficiente pentru a-i chema pe acesti nativi la o petrece a timpului intr-o forma placuta, relaxanta, departe de stres, de corvezi, de datorii si de stres.

In acel loc de harta cerului lor astral mai exista insa si perechea Soare/Mercur care li se alatura celor doua planete benefice, astfel ca diversitatea formelor pe care le poate imbraca viata unor Berbeci este mare: ei se pot bucura de vara, de vacanta, de excursii, de aventuri, de sport, de jocuri, de speculatii, de dragoste, de sex, de mancare, dans, bautura si muzica. Aceasta este nota dominanta a intregii saptamani care se mai poate nuanta, in functie de tranzitele Lunii in urmatoarele ipostaze.

Pe 1 august surprize de la prieteni sau circumstante de viata inedite provocate de catre unul sau mai multi cunoscuti. Chestiuni personale, sufletesti, insotite uneori de melancolie pe 2 si 3 august. Pe 4 si 5 august, Luna se va afla in sectorul lor natal, Berbecul, si, de acolo, ii va motiva in plus pe directia initiativei si energiei.

Pe 6 si 7 august, tot ea ii va apropia de chestiunile banesti cu mai multa insistenta, obligandu-i sa se gandeasca macar, daca nu cumva sa si actioneze pe directia stabilizarii financiare sau al securizarii bunurilor materiale intr-o relatie cu alte persoane sau institutii, mai ales daca apar informatii sau in sufletul lor se strecoara indoieli cu privire la onestitatea unor demersuri sau a calitatii umane a persoanelor cu care lucreaza sau se inconjoara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: