Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata, discrete disfunctii metabolice sau tulburari digestive; asocierea lor cu o stare psihica proasta (oboseala, depresie, iritare, neliniste) poate fi justificata prin solicitarea, mai intensa sau mai redusa, a organismului.

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, echilibrare psiho-fiziologica; nativii pot reveni la o stare fizica buna. Teama de a nu se simti din nou rau si, eventual, de a lua medicamente, groaza de a trece prin situatii conflictuale (reprosuri, acuzatii, explicatii, vinovatii reale sau imaginare) ii pot face sa evite persoanele revendicative si sa nu participe la intrunirile in care se vor dezbate chestiuni importante, care vor pune la incercare rezistenta organismului la stres. Conduita lor protectiva, care ii face sa se izoleze, pentru moment de oameni si evenimente, se va extinde si asupra relatiilor de familie, care pentru unii, nu sunt deloc placute.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, unele Balante se vor framanta cu privire la viitorul lor salarial, altii vor trece prin situatii care, pentru moment, nu par a fi rezolvate prea repede. Nativii ar trebui sa se abtina de la orice cheltuiala inutila, mai ales de la investitii, chiar daca utile ori necesare, si ar trebui sa-si faca un plan B pentru zile grele, fara sa recurga la artificii. Atentie la tentatia de a da curs chilipirurilor, reducerilor, “ocaziilor” si altor marinimii care ascund un produs cu vicii sau defecte, mai ales ca aceasta tendinta va fi suprasolicitata de recenta intrare a planetei Marte in Scorpion care, pentru Balante, nu va fi un factor astral convenabil. Prilej, intreaga saptamana de a invata din experienta altora prin model uman, prin pilda unei situatii speciale, prin invatare, consiliere directa sau maturizare. Posibile calatorii dincolo de granitele tarii, vesti din strainatate, relatii bune cu persoane in postura de “vizitatori” sau musafiri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...