Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 iulie dimineata, familia si cariera devin prioritare in aceste zile atat din cauza opozitiilor facute de Soare si Marte la Pluton cat, mai ales, din cauza Lunii Pline din 9 iulie, pe directia Rac/Capricorn, care va angaja casele IV – X intr-o adevarata aventura. Nu atat schimbarile vor reprezenta elementul important cat lupta cu trecutul pe care, unii, il vor apara sau de care, altii, nu se vor putea desprinde. Se vor accentua nemultumirile, blocajele, constientizarea unor intarzieri sau frica de nu pierde “ultimul tren” intr-o directie de viata esentiala. Jupiter (in Balanta) si Uranus (in Berbec) vor spori impactul acestor trairi asupra constiintei nativilor.

Intre 10 iulie, dupa ora 08:35′ si 12 iulie, dupa-amiaza, nativii vor reusi sa-si domine, sa-si influenteze sau sa-si impresioneze prietenii, exercitand o adevarata fascinatie asupra acestora. Evolutie surprinzatoare a unor relatii de colaborare si parteneriat care se pot transforma, brusc, intr-o prietenie apropiata sau, invers, consolidarea unei prietenii printr-un proiect comun a carui initiativa ii va apartine nativului.

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52′ si 14 iulie, moment special in evolutia unei vindecari prin contributia psihicului care poate face un salt de la indoiala la speranta, de la neincredere la certitudine cu privire la eficienta unei interventii chirurgicale. Contributie importanta a tratamentelor blande, neconventionale (terapie prin arta, muzica, sacro si meloterapie, terapie ocupationala), in consolidarea efectului medicatiei de baza. Posibil moment de “gratie”, de noroc special, de imprejurare iesita din comun, gasirea unei solutii profesionale avantajoase (un loc de munca mai bun, o schimbare de statut profesional, o preocupare noua, o responsabilitate noua), care sa-i permita nativului sa-si etaleze calitatile si sa-si valorifice talentul si insusirile personale speciale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...