Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 8-14 Aprilie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 8-14 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, posibila atenuare a unor stari organice neplacute, stare psihica mai buna. Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, Luna va traversa zodia Balantei, dandu-le nativilor o predispozitie spre echilibru si impacare a contrariilor. Balantele vor fi mai concesive, mai docile, mai dispuse sa asculte si cealalta parte; vor dori sa traiasca in pace si armonie, sa “nu faca valuri”, sa nu starneasca sau sa nu provoace pe nimeni. Temperanta este cheia pentru a depasi stresul generat de faza Lunii Pline in Balanta care se va produce in ziua de 11 aprilie, ei se vor feri de excese, de situatiile provocatoare si prea complicate pentru mintea sau pentru inima lor. Totusi, evenimentele ii pot smulge din acest tip de punere la adapost. In acest caz vom avea de-a face cu Balante incercate de viata care – vor, nu vor- vor trebui sa priveasca realitatea drept in fata, cu intregul ei context de semnificatii. Cele mai incercate vor fi relatiile parteneriale.

Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, nativii ar trebui sa se tina departe de combinatiile financiare care se vor ivi la tot pasul. Cele mai multe dintre aceste tentatii vor avea o componenta vicleana, de pacalire si inselatorie. Din 11 aprilie, timp de trei saptamani, traseul planetei Mercur, va sugera reanalizarea unor solutii cu miza financiara pentru a se identifica eventualele vicii de forma si continut si riscurile asociate.

Pe 14 aprilie, dupa ora 13:27′, posibila dezamagire cu privire la un demers legal pe care l-au facut si in legatura cu care primesc un raspuns neconcludent sau un refuz, o amanare, etc. Este doar o etapa, demersul nu trebuie abandonat, trebuie doar formulat mai judicios si cu mai mult temei legal. Evitati deplasarile intre 14 -15 aprilie si verificati starea vehiculelor cu care intentionati sa va deplasati. Evitati utilajele din parcurile de distractie si aventurismul la volan.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...