Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, o perioada obisnuita, cu griji materiale cotidiene, in nota deja cunoscuta. Intre 9 si 10 ianuarie, frumoasa deschidere spre lumea gandului, a intelectului, a cunoasterii, a dorintei nativilor de a-si largi orizontul, de a invata, de a experimenta.

Rastimpul, frumos dar din pacate prea scurt, ii va ajuta pe toti cei care sunt la varsta scolaritatii, a facultatii dar si pe adultii care continua sa evolueze in plan profesional prin exigenta si care tind spre excelenta. Perioada buna pentru examene, sustinerea unor referate sau chiar a tezelor in cadrul unui program masteral sau doctoral.

Exista si dimensiunea strainatate in tot acest context astral, care le poate da celor departe de tara posibilitatea sa acceada la forme speciale de studiu sau de invatamant, de asta data mai favorizate fiind mediile academice, cercetarea stiintifica si domeniile de mare rigoare. Teoretic, calatoriile ar trebui sa decurga fara probleme.

Intre 11 si 12 ianuarie, premize dificile pentru cei care au primit functii. Povara raspunderii apasa pe umerii lor cu atat mai mult este posibil ca acestia sa nu activeze intr-un mediu favorabil lor si unde, de aceea, nu vor gasi caldura sufleteasca, indulgenta sau spirit de cooperare ci numai relatii de serviciu uscate, riguroase si exigente. Nu sunt de neglijat discrepantele ce se pot ivi sau daca ele deja exista se pot accentua in plan conjugal, unde conflictele banale evolueaza rapid spre statutul de furtuna tropicala.

Pe 12 ianuarie, Mercur va intra in casa a IV-a si, de acolo, ii va indemna pe nativi sa puna odine in casa lor la propriu sau, la figurat, adica in relatiile de familie si sa nu se mai lase coplesiti si ghidonati de interesele unor rude care pretind ajutor in numele rudeniei sau cine-stie carui bine facut de ei, in trecut, nativilor. Din 13 ianuarie, se pot instala la lideri de opinie sau sefi in grupul lor de prieteni.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...