Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, perioada relativ stabila, in care nativi ar putea simti nevoia, din cand in cand, sa-si faca ordine in ganduri sau sa cantareasca obiectiv activitatea curenta.

Intre 6 mai (dupa ora 21:21′) si 9 mai dimineata, mecanismul astral cel mai dificil al acestei perioade, se va localiza, pentru Balante, pe axa caselor I – VII. Jupiter, aflat in sectorul lor natal, retrograd, se va confrunta cu opozitia a trei planete care vor subrezi casa relatiilor parteneriale. Nota generala va fi de nemultumire, de ostilitate vadita, de escaladare a conflictelor prin riposte nervoase sau dezagreabile chiar si din partea blandelor si delicatelor Balante, care, de-a dreptul s-ar putea pierde cu firea, in fata grosolaniei unor parteneri sau a actelor acestora marcate de egoism si lipsa de raspunderea sau de caracter. Cuplurile casatorite, in care domneste dizarmonia de mai mult timp, se pot certa iar, doar ca, acum, nu va mai fi ca in alte dati, cand “unul zice si celalalt tace”, pentru ca replicile vor curge, si de-o parte si de cealalta, iar masurile de aparare si contracarare a intentiilor partenerilor vor fi de-ndata puse in aplicare chiar daca, in sinea lor, nativii vor sti ca depasesc masura.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, posibile efecte in plan financiar ca efect al Lunii Pline in Scorpion, din 11 mai. Grija mare pentru cei care fac tranzactii; ar putea cadea victimele unor inselatorii sau unor escrocherii daca nu verifica oamenii si actele cu atentie, inaintate de a le semna.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, carusel de evenimente care pot modifica nu o data, ci de doua sau chiar de mai multe ori, locul, ziua sau ora stabilite pentru o intalnire sau pentru o deplasare. Schimb intens de informatii care nu vor fi in totalitate corecte, precise sau adevarate. Informatii contradictorii viciate de graba, neatentie, superficialitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...