Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, dorinta de a pune ordine in ganduri.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, perioada buna, calma, “impacata”, in care Balantele vor face efortul sa-si recupereze fortele prin odihna, relaxare, bucurie, seninatate interioara prin evitarea surselor de conflict. Pentru alte persoane se pot naste divergente parteneriale. Desi tendinta generala este de a nu le da curs, de a le estompa printr-o atitudine larg intelegatoare, impaciuitoare, totusi, bruschetea cu care vor actiona unii parteneri de viata, de afaceri sau de proiect le pot provoca enervari, mai ales daca aceia ii ameninta cu perspectiva unui litigiu in justitie ori cu o reclamatie.

Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, unele persoane vor avea motive sa se ingrijoreze in functie de mesajele ori de evenimentele care graviteaza in jurul notiunii de bani si/sau salariu. Nu toate informatiile trebuie luate in serios, pentru ca multe dintre ele vor fi rastalmaciri ale adevarului, exagerari ori deformari din neintelegerea corecta a unor comunicate oficiale si texte de lege; vor fi insa si situatii care vor justifica enervarea lor. Inainte de a lua o decizie, este bine ca Balantele sa se lamureasca si sa nu se bazeze pe comentariile persoanelor neavizate. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului si va aduce nuante importante in directia croita deja de planetele aflate in casa a IV-a: restrictii si dificultati relationale dar si patrimoniale. Relatiile vor fi grevate de lipsa de suplete atat a nativilor cat si a celor cu care incearca sa ajunga la un numitor comun in privinta administrarii unor bunuri comune sau pentru valorificarea lor in folosul tuturor.

Din 12 ianuarie, dupa ora 09:05, Lunii va tranzita casa a III-a, ceea ce va imprima o anume dinamica dialogurilor, va facilita informatiile la distanta si va da sustinere nativilor in relatiile cu reprezentantii institutiilor oficiale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...