Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 5 – 11 Octombrie 2019


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5 – 11 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 5 – 11 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 5 și 7 octombrie dimineața, preocupări, solicitări și eforturi domestice menite să țină sub control casa, gospodăria, activitățile curente și relațiile de familie. Amânare sau renunțare la o intenție anterioară de valorificare a unui bun imobiliar sau patrimonial.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, disponibilitate spre veselie, spre divertisment dar și forță de exprimare în plan artistic în care entuziasmul, spiritul inventiv, creativitatea, dorința de nou, de originalitate îi poate conduce la performanțe apreciabile.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va acționa în chip diferit, în funcție de relațiile pe care le va stabili, până la 1 noiembrie a. c., cu predispozițiile din momentul nașterii. Pe fond, este vorba de tranzitul Micului Benefic prin casa banilor dar într-o companie șubredă – Mercur, și printr-un semn zodiacal – Scorpionul, care generează pericolul de a se înșela, din neatenție, de a fi înșelați de persoane incorecte, de a pierde bani sau bunuri, de a rata șansa unui câștig din evaluări greșite.

Nu vă luați după sfaturile și îndemnurile neaveniților în legătură cu problema sau proiectul care ar presupune o plată, un aconto, o investiție sau orice altă cheltuială. Nu acceptați asumarea unui risc sau hotărâri sub un impuls de moment.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, stări de spirit fluctuante, care vor alterna între calm și împăcare, pe de o parte, și enervare sau întristare ori deziluzie, pe de altă parte. Uneori, motivul poate fi, însă, unul justificat: banii, condițiile de salarizare și demersurile făcute pentru corectarea lor. Vor acționa, în continuare, întreaga săptămână viitoare, influxurile puternice și complexe rezultate din forța astrală conjugată a Soarelui care, alături de Marte, le va susține pe Balanțe cu energie și vigoare.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...