Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 5-11 August 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, tensiuni interioare nascute din dificultatea de a impaca interesele personale cu prioritatile meseriei, profesiei sau ale functiei. In cazul unora, s-ar putea pune problema fricii de a nu pierde (o parte din) averea personala sau patrimoniul comun al familiei, de a nu aduce un prejudiciu celor apropiati prin consecintele unei ipostaze riscante in care sunt angajati (acuzatii, anchete, procese). Efort de echilibrare personala.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, viata afectiva marcata de aventurism, dorinta de schimbare, de noutate, placerea de a practica sporturi periculoase, de a participa la concursuri si provocari. Etapa interesanta prin turnura existentiala pe care o poate patrona Luna Plina in Varsator, din seara zilei de 7 iulie, pentru cei care activeaza in domeniul presei, televiziunii, cinematografiei, publicitatii, actoriei sau spectacolelor, in general, prin capacitatea de a realiza creatii de exceptie, noi, curajoase. Unii pot obtine premii si distinctii la care nu se asteptau si care le pot schimba viata prin prestigiul atras asupra nativilor sau prin nesperata deschidere din cariera lor. Sarcina-surpriza, prilej de bucurie pentru cine si-o dorea, risc de nastere prematura sau in conditii neobisnuite. Unii nativi se pot impune in grupul de prieteni sau de cunoscuti legati prin interese, idealuri si scopuri comune ca un fel de lideri, guru sau de “eminenta cenusie”.

Intre 9 si 11 august dimineata, confuzie provocata de informatiile primite pe cai “discrete”, secrete sau neoficiale cu privire la schimbarile preconizate sa aiba loc in sectorul unde isi desfasoara activitatea si oportunitatea unor decizii, in consecinta. Atentie la starile organice modificate, care indica o disfunctie.

Din 11 august, dupa ora 08:27′, confruntari de opinii, interese si decizii in plan partenerial, inclusiv in cel conjugal, unde vor putea isca si certuri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...