Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 31 – 06 Noiembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 31 – 06 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 31 octombrie, nativii pot stabili contacte de scurta durata sau de mica importanta cu privire la demersuri profesionale, calatorii preconizate, cu preponderenta in strainatate.

Intre 31 octombrie dupa-amiaza si 2 noiembrie, Balantele se cramponeaza de o chestiune de procedura, de o cutuma sau de un anume mod de a vedea lucrurile si de a actiona care le este mai comod sau care le confera siguranta in relatiile publice. Dar asta nu inseamna ca procedeaza corect ci, doar, ca sunt constransi sa opteze pentru aceasta maniera de a reactiona pe fondul unor nemultumiri si necazuri personale si a unor evenimente anapoda in plan relational care se interfereaza, pentru moment, cu profesia, cu meseria sau cu vocatia lor publica, oficiala.

Ziua de 1 noiembrie se asociaza cu un potential conflict sau cu o disputa pe care nu le pot evita. Intre 3 si 4 noiembrie ei doresc sa-si impuna punctul de vedere in fata unor prieteni sau cunoscuti: dau sfaturi cu autoritatea si morga unui expert in domeniu. Daca asta le satisface orgoliul si nu supara pe nimeni, e-n regula! Intre 5 si 6 noiembrie, planetele aflate intr-un aspect armonios in Fecioara nu-si pot manifesta intregul lor potential, pentru ca tranziteaza o casa “ascunsa”, discreta si secreta.

Dar ele le pot permite nativilor sa aiba niste intuitii, niste strafulgerari de gand sau niste iluminari cu privire la un aspect de viata personala, ce pluteste in enigme si incertitudini. Incepand cu 2 noiembrie, Mercur va tranzita casa a II-a a banilor si va provoca, oricand, pana spre 20 noiembrie, o discutie sau va vantura tot felul de stiri alarmante cu privire la regimul banilor rezultati din munca proprie.

Nu sunt excluse avertismentele si/sau somatiile cu privire la o stare de lucruri ce trebuie rezolvata la serviciu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...