Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 31 decembrie, nu este obligatoriu sa se Intample ceva anume, dar tot atat de adevarat este si faptul ca Balantele se afla In mijlocul unor contradictii si constrangeri provocate de rude sau de partenerul de viata si care au darul sa le strice cheful de viata.

Depinde si unde se vor afla atunci; daca, de exemplu, se vor afla In afara tarii, provocarile placute ale vacantei le vor abate atentia de la framantarile interioare. Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, nativii vor simti dorinta de a face ceva special, de a trai aceste zile de sarbatoare si relaxare Intr-un fel pe care nu l-au mai experimentat.

Asta nu Inseamna ca vor cauta extravaganta cu orice pret, dimpotriva si bucuriile simple pot fi un prilejul unor surprize de care sa-si aduca aminte cu placere. Aspectul astral fiind complex, Ii va Impinge, Insa, mai ales pe cei tineri, sa aiba tot felul de initiative si optiuni din dorinta de a se afirma, de a iesi In evidenta sau de a trai senzatii tari.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, stari de spirit difuze, greu de evaluat sau de explicat. Unii vor fi strabatuti de Ingrijorari, mai mult sau mai putin motivate, privitoare la situatia lor, In noul an, la locul de munca; altii, se vor framanta In legatura cu starea lor de sanatate (aici conteaza mult varsta sau afectiunile cu care se confrunta nativul).

In cazuri rare, un angajat poate sa aiba o presimtire, o intuitie sau pe baza unui extraordinar spirit de observatie si a vigilentei, sa ajunga la concluzia ca, la locul lor de munca, exista riscul unui accident si, avertizand de toate acestea In timp util, sa preIntampine o avarie sau o pierdere.

Din seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, an nou, probleme noi, raporturi de forta noi. Teoretic, se poate vorbi de primele semne ale unor conflicte de interese sau ciocniri cu personalitati dificile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...