Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Balantele stiu deja o parte din lectia astrala curenta: gasirea sau reconstruirea unui sens in viata prin relatii personale, dedicare profesionala, loc de munca, prieteni.

Saptamana viitoare accentul este pus pe relatiile de munca, unde, cu fiecare zi cu care se apropie de 6-7 februarie, simt, intuiesc ca se apropie de un moment-cheie. In cazul celor care au facut sa se acumuleze nemultumiri fata de activitatea lor, acestea vor izbucni sub forma de reprosuri si avertismente. Ca ele pot degenera in conflict si hartuiala reciproca, asta tine de caracterul si educatia fiecaruia.

Luna Plina se va regasi pe axa caselor V-XI, angajand in acest vartej astral, pe 3-4 februarie, relatii de tot felul, prietenii, relatii sentimentale, dar si relatii parinte/copil. In preajma zilei de 5 februarie, in unele cupluri neoficializate se poate produce o cearta, o despartire sau, pe fondul unor informatii care enerveaza si uimesc, sa se declanseze un conflict de proportii.

Si, atentie, inca nu s-a aflat totul, inca nu se va fi spus totul, o data cu acest moment; vor mai fi prilejuri pentru ca o serie de detalii marunte, picante, dar semnificative sa condimenteze aceasta revolutie afectiva. O mai veche ipostaza astrala care este valabila si in prezent poate lucra in detrimentul unora, mai ales daca este vorba de o intelegere, un parteneriat, o colaborare: tot timpul se intampla ceva care da peste cap sau reseteaza proiectul.

Unele dintre aceste repere fixe tin fie de dorinta si aspiratia nativului, fie de opozitia sau adversitatea partenerilor care nu sunt cooperanti sau provin de la familie si rude care reusesc sa greveze o buna parte din existenta lor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...