Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 30-06 Mai 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 30-06 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, nativii sunt dispusi sa evadeze, sa faca escapade din peisajul familial, din cuplu, din caruselul obligatiilor. Micile aventuri, mai mult sau mai putin vinovate, ii vor atrage ca joc, ca placere speculativa.

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, starea lor de sanatate va fi amestecata. Nu este indicat ca, pe acest fond de instabilitate, nativii sa ia in serios simptomele trecatoare si sa ia doze duble din tratamentul obisnuit sau sa apeleze alte medicamente. Fiind vorba de provocarea mancarurilor specifice sarbatorilor de Pasti, este de vegheat asupra cantitatii. Iar daca ficatul, desi pus la incercare, va rezista, psihicul poate ceda si, o clipa de melancolie se va putea abate asupra unora, in ciuda concluziei paisir-iste: “Vai, ce bine am mancat!”.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, se pot produce altercatii cu o ruda, cu un partener de viata, cu un coleg de proiect sau de afaceri etc. Nota generala este de enervare, de iritare, de stranietate care declanseaza scurte descarcari nervoase. Nu abordati chestiuni importante si/sau delicate in acest rastimp.

Incepand cu seara zilei de 5 mai pana la sfarsitul zilei de 6 mai, va opera, pe casa a VIII-a a beneficiilor materiale, provenind din relatia cu persoane sau institutii, faza de Luna Noua. Ea poate aduce o schimbare pe fondul unor evenimente care antreneaza decizii, consecinte sau initiative ce privesc un transfer de bunuri.

Nota fundamentala este pozitiva dar urmarita de intarzieri, amanari si piedici de tot felul. De aceea, demersurile nascute sub acest impuls astral se pot rezolva pana spre 21 mai a.c., iar daca situatia e mai complexa, se poate astepta chiar pana la sfarsitul lunii aprilie 2017. Asupra schimbarii recente de atitudine (favorabila nativilor), va persista o enigma, a carei motivatie va fi descoperita dupa septembrie 2016. Casa deplasarilor scurte patroneaza razgandiri si reorientari ale unor planuri de excursie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: