Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 30 – 05 Februarie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 30 – 05 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Luna Neagra isi face de cap pe sectorul zodiacal al Balantei. Le da tot felul de idei nefericite si tendinte periculoase acestor nativi care, daca sunt mai tineri, mai naivi, mai fara experienta de viata, le pot cadea victime.

Fie acestia iau de buna tot ceea ce dezvolta aceasta postura astrala, favorizata in demersul ei de relatia cu Uranus si Pluton care ii amplifica efectele dar sporesc si tipul de “vraja negativa” pe care o exercita asupra lor. Sa nu-i invinuim asadar pe acesti nativi daca, in aceasta perioada, iau decizii neinspirate, care isi taie singuri puntile si se dezorganizeaza in tot ce fac pentru ca, felul in care se manifesta acest context astral contine un soi de “cantec de Sirena”, o ademenire vicleana, in fata careia multi nu rezista.

De aceea, cu cat vor fi mai puternici in aceasta perioada cu atat vor limita si vor minimiza efectele tranzitului Lunii Negre prin Balanta. O astfel de zi va fi, de exemplu, 30 ianuarie, cand intreaga lor fiinta, va fi vulnerabila in fata influxurilor ei. Prima protectie (dar nu singura) este sa refuze sa intre in jocul unor ipostaze de viata extravagante si haotice.

Pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie, nativii pot cadea victime hotilor, pungasilor, gainarilor si oamenilor incorecti. Sumele pe care le-ar putea pierde sunt din categoria banilor din portmoneu sau din buzunar. Intre 2 februarie seara si 4 februarie, Balantele ar putea sa renunte la intentia de a face o excursie, o deplasare sau o vizita cuiva. Nici dialogurile care s-ar desfasura sub aceste auspicii astrale nu le vor da satisfactii ci le vor lasa in suflet o stare neplacuta de jena si stinghereala.

Din 5 februarie, cum se gandesc la unele rude, cum pe Balante le ia durerea de cap. Trebuie sa faca mari eforturi sa se abtina si sa suporte capriciile unei rude dificile. Șansa de a avea solutii ingenioase intr-un plan al creatiei artistice sau interpretative, intreaga saptamana.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...