Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 30-05 August 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-05 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 30-05 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 iulie, Balantele pot inregistra unele discrepante intre ceea ce vor si ceea trebuie sa faca, nu intotdeauna in directia concordantei cu intentiile si constiinta lor. De aici, o serie de trairi care pot evolua pe o paleta larga de la nedumerire, indoiala, indecizie sau confuzie.

Drumurile, atat cele lungi cat si cele scurte, atat cele din tara cat si cele la distanta, in tinuturi straine, pot cunoaste probleme legate de acte, vize, respectarea conditiilor legale sau nevoia de a se supune unor reglementari oficiale.

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), unii nativi se pot confrunta cu dificultati la nivelul colaborarii sau comunicarii cu colaboratorii intr-un context socio-profesional. Blocaje cu consecinte diferite ca impact provocate de schimbarile de ultim moment, cu valoarea unor surprize.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), registrul prietenilor este pus la incercare de incarcatura astrala a momentului, marcata de puternica faza de Luna Noua in Leu care actioneaza pe acest sector si care le da nativilor curaj sau indrazneala; acestia vor renunta la delicatete si diplomatie, aratand o fateta nebanuita a personalitatii lor care ii va surprinde pe cei din jur, mai ales ca nativii vor sa demonstreze ca “au schimbat foaia” si ca pun piciorul in prag, in incercarea de a se impune sau chiar de a prelua “comanda” grupului fata de care se comporta astfel.

Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, se pot inregistra ameliorari ale starii de sanatate; poate fi vorba de calmarea unor crize (ale vezicii biliare sau, in general, ale organelor localizate in abdomen), de atenuare a unor suferinte provenind de la o fiziologie dereglata ( dureri, spasme, crampe, etc.). Mentalul se invigoreaza, se limpezeste si se aseaza pe baze profitabile din perspectiva ratiunii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...