Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 3-9 Februarie 2018


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 3-9 Februarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 februarie, perioada banala, obisnuita.

Intre 3 februarie, dupa ora 23:47′, si 6 februarie dimineata, moment al echilibrului interior si al dorintei de calm si pace de unde si anume reactii de „aparare” ale nativilor care vor evita sa intre in dispute, vor amana rezolvarea conflictelor ori nu vor da curs activitatilor si evenimentelor care ii solicita prea mult si sa le „mananca” energia, cu toate acestea, nu se vor putea detasa in totalitate de disconfortul unor relatii de familie dezamagitoare sau al unor contradictii parteneriale si/sau conjugale.

Intre 6 februarie, dupa ora 05:57′, si prima parte a zilei de 8 februarie, ingrijorari provocate de regimul veniturilor: se pot strecura nereguli, amanari nemotivate, intarzieri provocate de neglijenta sau incompetenta cuiva. Posibile ingrijorari sau nemultumiri concrete privitoare la felul in care se realizeaza salarizarea lor sau cum este preconizeaza ea pentru viitor.

Intre 8 februarie, dupa ora 15:54′, si 9 februarie, vesti de la rudele din strainatate, corespondenta oficiala intensa cu institutiile din tara si de dincolo de granitele ei. Balantele se pot prezenta la concursuri, intreceri, competitii profesionale din nevoia de a obtine un atestat de competenta sau pentru a-si testa abilitatile si valoarea intr-un domeniu profesional sau particular de viata (nu intra in discutie intrecerile sportive si concursurile de agrement); avantaj pentru ceri care cunosc bine una sau mai multe limbi straine. Planetele aflate in tranzit prin zodia Varsatorului vor induce dorinta de nou, de schimbare, de provocare, de surpriza in plan sentimental. Atentie la relatiile dintre parinti si copii care se pot degrada brusc, mai ales daca copiii nu mai deja maturi. Zile favorabile pentru activitatile de comunicare, inginerie, inventica, pentru preocupari care presupun, fantezie, forta imaginativa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...