Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Drumuri, calatorii – mai lungi sau mai scurte, in logica evenimentelor si a importantei care le determina, comunicare la distanta, demersuri utile sau incarcate de speranta privind un sector al muncii sau invataturii care este conditionat de relatii cu acel “dincolo”.

Dorinta intensa de a repara niste relatii stricate, neglijate sau tulburate de-a lungul timpului, nici nu mai conteaza acum din vina cui. Conteaza ca nativii din Balanta doresc sa restabileasca armonia sau normalitatea cu toata lumea (rude, vecini, colegi).

5 si 6 decembrie sunt zile de stres financiar, de certuri, de acuzatii, de revolta, de nemultumiri privind returnarea unei datorii, plata unor taxe sau amenzi, sau legat de un lant intreg de cheltuieli care privesc relatii banesti mai mult sau mai putin consfintite legal.

Nu incercati sa pacaliti pe nimeni sau sa va sustrageti prin pretexte si artificii. 1 si 2 decembrie sunt zile tensionate, care pot induce, in cel mai bun caz, un comportament nervos. Mai rau e daca, rezonand cu aspectul astral, deveniti artagosi.

Marte intra pe 5 decembrie in casa a V-a a cerului astral natal. Pe unii ii transforma in aventurieri. Pe altii, in extravaganti care incearca cele mai ciudate experiente (caracatita cu sirop de dulceata la felul doi, de exemplu!). Deocamdata, asta nici nu e foarte rau. Va puteti imagina ce tentatie reprezinta unele extravagante sexuale?!

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...