Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ca toate semnele Cardinale, si Balanta este supusa unor registre noi de impulsuri astrale care actioneaza asupra lor.

Incetul cu incetul, se instaleaza in sinea lor nemultumi privind felul in care traiesc, muncesc, sunt platiti, sunt pretuiti. Unii au probleme de sanatate, altii nu mai vad nici un liman pentru solutiile lor. O stare de dezordine interioara se poate abate asupra lor in zilele urmatoare, mai ales daca fac parte din primele grade ale zodiei (0 – 3 Balanta adica, aproximativ, intre 23 -26 septembrie) care primesc direct impactul nou intratei in zodia lor, Luni Negre care face, din 4 septembrie pana pe 15 septembrie, o conjunctie cu Sensul Vietii la 1Balanta ceea ce ne trimite cu gandul la reevaluari personale traite cu dificultate.

Pe 29 august dimineata se trezesc cu chef de viata, vor sa fie veseli dar entuziasmul lor scade, treptat, spre seara cand vor fi obligati sa tina cont de o problema fizica, de o stare de sanatate care-i stinghereste sau chiar ii impiedica sa desfasoare o serie de activitati.

Munca, in general, este ingreunata de factori psihici, de factori organici si de incarcatura energetica a fazei de Luna Plina ce opereaza pe cele doua case ale sanatatii (VI si XII), dand, in felul acesta, nota dominanta in care se va desfasura perioada 29 august dupa-amiaza – 31 august dimineata.

Dupa care – vor nu vor, nu au incotro – vor fi obligati sa faca fata relatiilor aspre, conflictuale sau stupide pe toata gama parteneriatelor posibile. Zile cu grad mare de risc pentru toti care au procese, dusmanii sau sunt in mijlocul unor “razboaie” conjugale. Din 2 septembrie dupa-amiaza pana pe 4 septembrie se vor dedica rezolvarii unor combinatii financiare care au iesit prost, lamuririi unor nereguli in acte sau in “fapte” cu consecinte banesti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...