Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 29-04 August 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, Luna, in tranzit prin semnul lor zodiacal, le va da nativilor posibilitatea sa se echilibreze organic si psihic. Acestia vor fi mai calmi, mai receptivi, mai rezonabili.

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, nelinisti financiare su chiar suparari (trecatoare) provocate de incurcaturi, nereguli curente sau neseriozitatea unor persoane cu care au intrat in relatii “banesti”. Nu este exclusa nici o stare de lucruri ingrijoratoare din punct de vedere financiar la locul lor de munca unde, neplata salariilor la timp sau efectuarea lor fractionata/micsorata, nu doar sa-i nemultumeasca ci si sa-i alarmeze, pe drept cuvant.

In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra in zodia Racului, semn pe care il va tranzita pana pe 26 august a.c. Va fi o perioada convenabila pentru ca planeta se va plasa in casa a X-a a ridicarii in rang profesional si/sau social prin pregatire si valoare personala de unde va lucra in beneficiul nativilor care vor fi feriti de situatii critice, de riscuri sau esecuri. Totusi, planeta va face cuadraturi si opozitii cu planetele aflate in tranzit prin cele patru case importante ale cerului lor astral (I, IV, VII si X) primind, astfel, la randul ei, influente negative si provocari astrale care vor solicita Balantele din plin; de aceea, capacitatea ei de a “face bine” va fi limitata de impactul contrar sau contradictoriu al acelor aspecte.

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, comunicare “furtunoasa” cu prietenii cu care se vor contrazice, iesiri temperamentale, nascute din imposibilitatea de a accepta sfaturi in totala necunostinta de cauza, de a tolera capricii sau rasfat, indolenta ori abuz la adresa lor in limbajul, comportamentul sau intentiile celor cu care vor intra in contact: frati, vecini, cunoscuti ocazionali.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, activitati plictisitoare desfasurate in gospodarie care le mananca timpul.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...