Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 noiembrie, un carusel existential se realizeaza prin implicarea caselor fundamentale ale cerului astral al acestor nativi. Se pot pune, de la caz la caz, probleme de imagine, de perceptie, de impact al prestatiei sau personalitatii unui individ intr-o ipostaza publica, de autoritate sau de o anume importanta in plan socio-profesional.

Se poate pune problema rezonantei personale in fata unor evenimente care il implica pe nativul din Balanta in asa fel incat acesta nu se poate sustrage lor, obligandu-l sa reactioneze, sa gandeasca asupra naturii si consecintelor acestora in planul vietii personale. Intorsaturile de situatie pot venit si de la familie sau de la colaboratorii apropiati.

Acestia din urma, daca nativul se afla intr-o competitie dura sau intr-un conflict oarecare cu ei, pot provoca situatii-limita, ipostaze imposibile pentru a-l constrange pe nativ sa renunte la o idee, un proiect, o decizie, etc., pentru a-l scoate din joc, pentru a-l compromite sau macar pentru a-i scadea autoritatea si increderea de care se bucura in mediul respectiv. Este nevoie de mult prudenta, de rabdare si stapanire de sine incepand cu 2/3 decembrie pana pe 10/11 decembrie 2015.

Intre 30 noiembrie si 2 decembrie la pranz, nativii vadesc un apetit special pentru a face noi cunostinte, a socializa, a se intalni cu oameni importanti, fie de dragul de a-si largi cercul de prieteni fie pentru a beneficia de protectia cuiva important.

Intre 2 decembrie dupa-amiaza si 4 decembrie se pun din nou probleme de comunicare dar intr-un alt registru. Prezenta unei Balante este necesara intr-un mediu scolar, academic , profesional sau intr-un context oficial (membru al unui juriu, al unei comisii de expertiza, analiza, evaluare, ancheta etc.). Buna este comunicarea cu strainatatea cu exceptia perioadei 3/4 decembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: