Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, Balantele se pot confrunta cu surprize in plan afectiv. Unii pot cunoaste o persoana interesanta care sa-i fascineze si, fara sa mai tina cont de implicarile si responsabilitati personale, sa cada in plasa unei povesti de dragoste care, macar la inceput, se va derula “ca-n filme”.

Unele surprize in plan afectiv pot determina suparare sau pot provoca o despartire. Aspect excelent insa pentru persoanele care desfasoara activitati artistice, creative si care pot debuta stralucit, pot primi un premiu, se pot afirma prin intermediul unei performante artistice etc.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra in casa a VII-a si, de acolo, pana pe 10 martie, va pune pe jar multe relatii parteneriale. Aspectul este profund conflictual pentru acesti nativi care, in prezent, au un Jupiter in domiciliu care se va afla in opozitie cu Marte. Principalul aspect vizat este cel procesual sau, in general, cel juridic.

Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, relatii ameliorate (pe fondul unor conflicte si nemultumiri mai vechi). Stare de sanatate buna sau, pentru cei care au fost bolnavi ori operati, recuperare rapida. Aspect bun si pentru starea psihica.

Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, Luna, in tranzit prin casa a VII-a, va rascoli si va pune samanta de cearta in casa, intre soti, in afaceri, intre parteneri, intre partile semnatare ale unui contact, si va amplifica rivalitatile si dusmaniile.

In plus, acest teren periculos, care risca sa degenereze de la o zi la alta, se va incarca, din dimineata zilei de 3 februarie, cu prezenta planetei Venus care, departe de a-si exercita rolul de Mic Benefic, va complica si mai mult situatia (cei doi Benefici se vor afla in opozitie pe axa Balanta/Berbec), pana pe 6 iunie. Din 3 februarie, situatii stingheritoare din punt de vedere financiar si/sau solutii de rezolvare a lor total neinspirate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...