Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare le aduce nativilor din Balanta o Venus puternica, in domiciliu, pe care beneficiilor materiale provenind din relatiile cu altii sau cu institutiile dar si un Marte, din 31 martie, in aceiasi casa mai determinant, mai periculos, mai dificil de acceptat sau gestionat in efectele lui.

Acest Marte poate provoca, de-a lungul lunii aprilie, conflicte, certuri intre persoane, dezbateri ale nativilor cu unele institutii pe chestiuni de procedura sau metoda. O uriasa cramponare de toate aspectele materiale ale vietii, mai ales in latura primirii unor bunuri sau foloase ca daruri, ajutoare, sponsorizari sau donatii si testamente se contureaza pe harta nativilor, care se pot pierde cu firea si care, pierzand notiunea sau importanta valorii bunului in cauza, pot ajunge la conflicte disproportionate.

In principal, batalia se da pe fleacuri materiale sau este alimentata reactii subiective de orgoliu si ambitie, ambele fiind pagubitoare: pierdere de timp, de energie, de imagine pentru nimic sau pentru prea putin ca sa merite “razboiul”. Zilele de 3 si 4 aprilie se contureaza dinamice in relatia cu altii (sotul, partenerul de afaceri, de proiect, rivalul etc.). Certurile par a atinge cote maxime in functie de miza pusa in joc , de varsta si educatia nativilor.

Aspect prost din punct de vedere procesual, cu turnuri nebanuite, cu lovituri de teatru, cu marturii si declaratii (in cadru oficial sau particular) care inflameaza relatiile subrede si le duc la paroxism pe cele deja alterate. Interventie salutara, poste si cu o conotatie juridica, ori de morala si dreptate, datorata unei persoane cu statut oficial din apropierea nativului.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: