Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 27 – 04 Martie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 04 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 27 – 04 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 27 februarie, Luna se va afla, pana la ora 13:27, in sectorul lor natal dar ea nu va avea puterea sa le echilibreze starea de spirit surescitata, provocata de cuadraturile si opozitiile care opereaza, in prezent, pe harta tranzitelor lor astrale.

Din 27 februarie dupa-amiaza pana pe 29 februarie, unii pot intra in panica cu privire la o situatie baneasca de data recenta sau, in perspectiva unor plati, datorii, amenzi, sanctiuni pe care vor fi obligati sa le suporte. Unora, poate chiar din cauza acestui moment financiar precar, le vor trece prin minte tot felul de solutii care nu au de a face cu corectitudinea. Este bine sa nu se lasa prada iluziei ca astfel, pot rezolva ceva.

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Balantele prind curaj, au siguranta necesara pentru a actiona in deplina cunostinta de cauza cu autoritate si eficienta in avantajul personal, fie punand lucrurile la punct, in contextul unei discutii lamuritoare, fie pot face scurte deplasari la capatul carora vor face demersurile necesare obtinerii celor necesare (acte oficiale, inscrisuri, abordari, adeverinte, certificate etc.).

Perioada mai putin favorabila insa abordarii unor chestiuni de serviciu oricat de diplomatic ar fi ele puse pe tapet si oricat de “delicat” ar incerca ei sa conduca dialogul. Aspecte nestiute se vor ivi, ca un obstacol de netrecut, in calea unor solutii legate de locul de munca, transfer, angajare, salarizare, activitate profesionala curenta.

Balantele ar trebui sa se abtina sa ia, in aceste zile, o decizie cu privire la un tratament cu consecinte importante asupra starii lor fizice si psihice ulterioare. Posibila eroare de diagnostic sau neputinta de a opta pentru un tratament adecvat pe fondul rezultatelor ambigui oferite de analize.

Nereguli in exploatarea unei locuinte, al unui fond funciar, al unui inventar gospodaresc, al unui spatiu de munca unde se pot constata lipsuri, stricaciuni, disfunctii ce trebuie remediate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...