Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 27 – 03 Iulie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 03 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 27 – 03 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Balanta este blocata de planetele care se afla in tranzit in cele patru brate ale Crucii Cardinale realitate astrologica la care se adauga si contributia fazei de Luna Plina din ziua de 2 iulie care solicita din plin axa Rac/Capricorn, respectiv casele IV/X. Nativii isi vor verifica (desi numai de asta nu au ei chef acum) rabdarea, rezistenta la stres, capacitatea de lucra sub presiune sau de a trai intr-un permanent conflict.

Dintre toate locurile care “dor”, de pe harta lor, cel al relatiilor cu familia sunt cele mai vechi, dar aici nu se petrec lucruri noi. Cea mai dura ipoteza de viata vine dinspre casa a X-a, legata de valorificarea superioara a meseriei, de afirmare sociala, de putere sau capacitate de a conduce.

Deja de aproximativ o saptamana sunt destule semnale negative de opozitie, contestare, negare. Pe 2 iulie, aici se vor inregistra radicalizari ale comentarii critice cu privire la felul in care traiesc, gandesc, muncesc si activeaza Balantele.

La randul lor, cei din Balanta primesc prost criticile si obiectiile aduse lor, nefiind dispusi sa se schimbe, sa accepte o innoire de mentalitate, o revizuire a opiniilor, o renuntare la interese. Cei slabi pot ceda, inlesnindu-le oponentilor manevra de a-i scoate de joc. Cei mai tineri, mai ambitiosi, mai determinati, rezista atacurilor, lansand la randul lor, riposte si represalii.

Nu o data, se va pune problema revizuirii unui cadru de actiune, a unei colaborari precum si a formei de plata ori a sumei insesi. Mici pierderi, pagube sau pacaleli in plan financiar intre 27-29 iunie. Chef de relaxare, de calatorie, de drumuri menite sa aduca o schimbare in peisajul crispat al momentului intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie dimineata. Ingandurare, nemultumire, plictis familial intre 1 si 3 iulie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...