Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, comunicarea este cel mai prost aspect al momentului. Totul pare a fi inteles pe dos: nativii vor trece pe langa informatiile esentiale, vor retine datele eronat, vor ajunge la concluzii pripite din neatentie, nerabdare, stres. Chiar si informatiile bine sedimentate, de ordin profesional sau personal, nu vor putea fi corect valorificate pentru ca graba si nerabdarea ii vor impinge spre rezolutii incomplete. Deplasarile, atat in tara cat si in strainatate, nu vor fi comode. Acest context astral va persista pana la sfarsitul saptamanii, cand, pe 2 si 3 iunie se vor adauga influxurile altor tranzite, mai dubioase si mai incarcate cu factori de risc, generand, in planul vietii reale, situatii conflictuale personale, riscul de a pierde un examen prin neprezentare (intarziere, intelegere gresita a orei sau locului unde se tine proba unui concurs), dosar incomplet. In manifestarile publice, chiar daca vor decurge normal, Balantele nu-si vor demonstra adevarata lor valoare.

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, premize socio-profesionale ii fac pe nativi sa se “ambaleze”. Uneori, le poate cadea greu o vorba, alteori o simpla contradictie va degenera in disputa sau, vrand sa aiba ultimul cuvant (mai ales daca este vorba de “sefi”), acestia vor forta nota, recurgand la o atitudine inflexibila, de constrangere ceea ce va starni reactii negative.

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, va functiona un Trigon regal pe semnele de Foc dar, contextul astral general, nu le va permite nativilor sa-i valorifice oportunitatile tocmai din cauza comunicarii subrede.

Intre 31 mai, dupa ora 19:16 si 2 iunie, Balantele vor fi preocupate de o chestiune materiala care s-ar putea rezolva printr-un ajutor (donatie, cadou, sponsorizare, stipendiu, indemnizatie, “iertare de datorie”, etc.) dar, pentru asta, ei trebuie sa puna la punct o strategie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...