Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe harta cerului saptamanii viitoare, cei care s-au nascut in semnul Balantei au un marcaj puternic legat de casa, familia din care provin, patrimoniu si gospodarie. Aspectul nu e nou, dimpotriva, el s-a instalat mai demult, de cand Pluton a intrat in casa a IV-a a cerului nasterii lor.

Doar ca, acum,locul s-a incarcat cu vibratia celor trei planetele aflate in tranzit (Soare, Mercur, Venus); tendinta generala este de a face fata incercarilor sau lipsurilor materiale, de a rezista la presiunile morale ale celor din familie care le cer, le pretind sau le reproseaza, tot felul de lucruri mai mult sau mai putin justificate.

Intre dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si ulterior, pe 28 si 29 nu sunt excluse, in logica realitatii fiecarui nativ, sa se nasca certuri si dispute cu motivatie materiala, in principal, intre familia din care Balantele provin si rudele cu care acestea s-au captusit prin casatorie (socrii, cuscrii, cumnati).

Motivul poate fi un drept al cuiva din familie pe care acela tocmai acum se gaseste sa-l revendice. Dar, de la cele materiale la cele morale sau sentimentale. nu mai e decat un pas. Asa incat, sa nu se mire unii de ce vor afla prin viu grai si cam ce parere au aceia despre el. Nu una magulitoare.

Nativii tineri, mai ales barbatii sunt dedicati aventurilor. Pe 2 si 3 ianuarie ii cheama cu glas de sirena toate femeile. Zbuciumata relatia cu prietenii sau cel putin ciudata, neconventionala.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...