Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cele cateva relatii intre planetele care tranziteaza saptamana viitoare zodia Balantei creeaza premizele unor confuzii, a unor situatii pe muchie de cutit.

Incertitudinea aceasta enerveaza, oboseste si, mai ales, asterne terenul prielnic intentiilor bune prost puse in aplicare, a neintelegerii naturii reale a unor evenimente, a deciziilor neinspirate. Prin Mercur, in continuare retrograd, in Balanta, nativii raman predispusi greselilor dar si unei nemultumiri care ii provoaca. Indicat ar fi ca Balantele sa se abtina de la gesturi importante pentru evolutia lor ulterioara, dupa cum, la fel de indicat ar fi, sa nu vorbeasca in public, sa nu faca declaratii si sa nu ramana fixati in niste judecati de valoare sau pareri care se vor dovedi curand eronate.

Pe 26 si 27 septembrie, tumultul astral ii va obliga sa faca o pauza. Se vor simti coplesiti de responsabilitati, neputinciosi in fata solicitarilor de tot felul, isi vor spune “nu mai pot” si se vor aseza in pat, uneori ca sa-si odihneasca oasele ostenite de efort fizic, alteori pentru a-si ostoi sufletul incarcat de griji si ganduri.

Vor sa se relaxeze, sa uite, sa se detaseze de contingent. Asculta muzica, se uita la un film “usor” si, cum nu prea au pofta de mancare, cu atat mai putin de gatit, se vor rezuma la mese frugale, ceea le va face bine. Pe 28 si 29 septembrie, vor trebui sa faca fata fazei de Luna Plina, dublata de o eclipsa de Luna, ceea ce, va fi solicitant pentru ei atat din punct de vedere fizic cat si relational, intreaga incarcatura astrala a momentului fiind de natura sa le arate o alta fata a lumii in care se invart precum si natura vicioasa a unor parteneriate.

Pe 30 septembrie si 1 octombrie isi fac planuri modeste cu privire la un avantaj material sau banesc. Pe 2 octombrie iau hotararea de a schimba ceva in viata lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...