Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 26-02 Decembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-02 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 26-02 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, zodie solicitata care este obligata se fie responsabila si serioasa, in toate deciziile, in toate initiativele. Aceasta directie de viata le apare clar, si lor, pe fondul unor ganduri, analize si meditatii in noaptea acestei zile.

Unul dintre capitolele care schioapata acum, in viata lor, este cel al relatiilor dintre soti, asociati in afaceri, al partenerilor de contract sau al derularii contractelor mai vechi. Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie.

Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, perioada nu e favorabila vanzarilor, cumpararilor, investitiilor, imprumuturilor sau gesturilor iresponsabile cu consecinte financiare. Dar, in egala masura, in acest rastimp, se pot produce si pagube mai mici, care pot avea loc, mai ales pe fondul unor cumparaturi curente, unde pot fi pacaliti, pot cumpara obiecte defecte, etc. Atentie unde tineti banii, si in ce locuri va deplasati. Nici furtul nu este exclus.

Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, perioada interesanta, fructuoasa, bogata in activitate. Balantele pot fi solicitate in planul comunicarii care va functiona excelent. Vor fi favorizate schimburile de idei si informatii care fac lumina intr-un domeniu tulbure sau in care ei nu sunt stapani.

De aceea, contextul astral indica utilitatea consultarii cu specialisti in domeniu, inaintea luarii oricarei decizii. De asemeni,comunicarea, pe toate caile, directe, indirecte, prin intermediul postei, internetului, satelitului etc. vor fi rapide si utile nativilor care le vor aborda.

Nota generala astrala mai indica sustinerea unor examene la capatul carora pot primi diplome si certificate ce atesta nivelul pregatirii lor . Vor fi avantajati cei care vor sustine probe in, sau la, limbi straine, drept, religie, comert.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...