Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 26 – 01 Noiembrie 2019


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 26 – 01 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 26 și 27 octombrie seara, solicitare în plan personal; nativii vor fi activi, responsabili, destul de motivați și energici sau, de la caz la caz, combativi și implicați în acele probleme care par să le aducă un prejudiciu.

Între 27 octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), preocupări de ordin bănesc, salarial ori chestiuni financiare de mai mare importanță (în funcție și de suma pusă în discuție), care pot decurge din taxele sau datoriile pe care trebuie să le onoreze, secundar, din banii pe care trebuie să-i primească.

Contextul pare să cunoască un moment de apogeu al tensiunii nervoase, dar și al contradicțiilor manifestate pe fondul fazei de Lună Nouă în Scorpion, din 28 octombrie, care va pune în opoziție, la grad perfect, nu doar Luminariile, ci și faza de Lună Nouă, cu planeta Uranus, aflată în tranzit prin casa a VIII-a, dând astfel axei celor două case ale banilor și bunurilor valoarea unei încercări personale majore ale cărei ecouri vor fi preluate și păstrate în actualitate până spre 21 noiembrie, din cauza retrogradării mercuriene, care îi va obliga să facă analizele și reevaluările necesare.

Evenimente neprevăzute sau atitudini modificate brusc ale celor implicați într-un litigiu de ordin patrimonial, în principal moștenire, care îi vor obliga pe nativi să se recalibreze față de noul context. Între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, discuții oneste, informații corecte, posibilitatea de a primi sfaturi sau lămuriri cu privire la modul cel mai indicat și legal de a proceda într-o anume ipostază de viață. Activități curente care privesc relația nativilor cu instituțiile statului (birocrație).

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...