Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 26 – 01 Aprilie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 26 – 01 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, perioada in care Balantele vor fi vulnerabile in fata unor escroci, hoti de buzunare, vanzatori smecheri, cunoscuti incorecti care vor actiona asupra lor, cu argumente care vor avea ca scop sa le inmoaie inima.

Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), se anunta un traseu astral foarte bun si dinamic in tot ceea ce tine de excursii, deplasari scurte, drumuri lungi, plecari in strainatate, corespondenta sau fel de comunicare cu persoane aflate departe de tara. In general, vestile vor fi bune, Balantele se vor entuziasma la perspectiva care li se deschide.

Dinamismul acestei perioade va actiona in chip fericit si asupra mintii lor ori a felului de a fi – mai energic, mai determinat, mai luptator, ori de cate ori vor fi pusi in situatia de a vorbi, de a sustine o proba in contextul unei examinari (excelent ajutate astral, toate probele de competenta in limbi straine), mai ales daca nu este vorba de un concurs propriu-zis ci de avizarea lor pentru o functie sau un loc de munca unde trebuie sa-si dovedeasca valoarea.

Asta nu inseamna, insa, ca verificarea va fi floare la ureche sau ca ii vor face praf pe examinatori recurgand la tertipuri. Intre 30 martie seara si 1 aprilie, buna-dispozitie va fi stricata de cineva din familie, care are darul de a le crea probleme sau de partenerul de viata care le face surprize neplacute.

In general, casa a VII-a a cerului lor de nastere va fi supusa, in perioada 26 martie –lie , unui stres continuu astfel ca, poate nu sotia sau sotia vor fi motivul nemultumiri Balantelor, ci partenerii lor dintr-o firma, dintr-un proiect sau colaboratorilor.

Si tot in general, Balantele se tem si vegheaza cu mare atentie asupra averii lor si a patrimoniului familial mai ales daca, pe fondul unor procese, se contureaza riscul unor pierderi materiale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...