Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 25-31 Martie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 25-31 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 martie, pana la pranz, mici “accese” de originalitate, cheful de a face ceva special, de a iesi din anonimat, de a fi originali.

Intre 25 martie, dupa ora 13:07′ si 27 martie dupa-amiaza, perioada agreabila in cazul celor care au trecut printr-o suferinta fizica (boala, operatie, recuperare) si care acum se pot bucura de un mod de viata normal.

Intre 27 martie, dupa ora 17:11′, si 29 martie dupa-amiaza, acest zbucium, care, fireste, nu-i va provoca pe toti nativii, va avea o intensitate aparte. Contextul astral poate intensifica conflictele existente, le poate declansa pe cele latente sau le poate impinge spre o solutie in justitie pe cele care s-au declansat in toamna anului trecut. In cele mai multe cazuri va fi vorba de o reluare sau de o amplificare a nemultumirilor si a contradictiilor. Cu toate ca nu s-au adaugat elemente noi pentru a justifica aceasta intensificare, totusi reactiile celor implicati vor fi subiective si greu de stapanit. Desi, in general, nativii au oroare de scandal si certuri, “lasand de la ei” de cele mai multe ori, acum, pur si simplu “vor lua foc”. Capacitatea lor de a se abtine va fi la cote minime. Impulsurile lor patimase sunt explicabile prin impactul pe care il vor avea asupra Balantelor cele cinci planete in tranzit prin Berbec, zodie in opozitia cu semnul lor natal, pe casa relatiilor parteneriale care primeste si impulsul Lunii Noi, tot in Berbec, din ziua de 28 martie, de natura sa genereze o noua etapa a desfasurarii ostilitatilor. Este evident ca, in aceste zile, cel putin astral, nu sunt sanse pentru intelegere, va fi contracarat pana la anihilare de aceste vibratii.

Intre 29 martie, dupa ora 18:48′, si seara zilei de 31 martie, demersuri pentru a administra un patrimoniu sau pentru a face o tranzactie; acestea vor fi mai usor de dus la bun sfarsit in zilele urmatoare serii de 31 martie, cand, Mercur va intra in aceasta casa a VIII-a si va sustine, prin inteligenta practica, orice demers legat de bani si bunuri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...