Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, surprize placute de la o persoana draga, de la partenerul de suflet, de la copii. Moment de inspiratie.

Pe 26 februarie, se va produce faza de Luna Noua in Pesti, care va avea o influenta pozitiva asupra sanatatii, mai ales in starea de spirit a celor bolnavi sau apasati de griji majore: parca li s-ar lua o piatra de pe inima. Motivele pot fi numeroase: un tratament isi face efectul, o terapie da roade, un regim alimentar sau de viata adoptat are efecte vizibile ori, poate, rezultatul unor analize si investigatii le alunga spaimele. In registrul muncii, care tine tot de casa a VI-a, trebuie luat in calcul si impactul eclipsei de Soare care va avea loc in aceiasi zi, si care, impreuna cu impulsul Lunii Noi, poate genera schimbari legate de statutul nativilor la locul de munca actual sau la unul, nou. Teoretic, contextul indica unul sau mai multe evenimente favorabile, care pot ameliora relatiile de munca, conditiile de plata sau posibilitatea afirmarii lor profesionale.

Din aceiasi zi de 26 februarie, tot in casa a VI-a, isi va face simtita prezenta, planeta Mercur care va consolida si va sustine evenimente astrologice mai sus-amintite. El va permite si o comunicare mai buna, bazata pe sinceritate, intelegere si cooperare, intre nativi si colegi, sefii sau subalternii lui.

Intre 26 februarie (dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, stare sufleteasca care va accentua disponibilitatea lor spre armonie, pace, echilibru interior.

Intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, vechile conflicte se pot redeschide sau pot cunoaste o intensificare. Rastimp dizarmonic, in care nativii nu trebuie sa intre in dispute cu persoanele dificile sau sa abordeze subiecte controversate. Procesele, anchetele, depozitiile, marturiile, acuzatiile pot avea o latura agresiva, provocatoare sau drastica, prin decizii sau consecinte.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, preocupari minore legate de bani si bunuri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...