Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi incep perioada pe care o analizam (25 aprilie – 1 mai a.c.) cu o Luna puternica in casa a X-a (25 aprilie) ceea ce le poarte da fiori legati de un aspect al vietii lor publice sau profesionale si o sfarsesc intre 30 aprilie seara si 2 mai, cu Luna in tranzitul prin chiar semnul lor zodiacal, ceea ce le va da disponibilitati astrale spre dialog, de atenuare a conflictelor, de echilibrare personala, de impacare cu o situatie data, de intoarcere la ganduri mai bune in ceea ce priveste rolul lor intr-un conflict (sau proces) aflat in plina desfasurare.

In acest rastimp, cu spiritul temperat si mai obiectivi, ei pot reevalua situatia in vederea elaborarii unei tactici de reactie intr-un conflict sau adaptarii la noutatile care reconfigureaza o ipostaza conflictuala si vulnerabila ce vine dinspre casatorie (divort), parteneriat (separare sau conflict de interese), relatii noi contractuale, evolutia unui proces etc.

Saptamana le mai aduce posibilitatea de a se intalni sau de a stabili relatii sociale utile cu persoane cu rang, functie sau demnitate publica, care le pot apara interesele, ii pot ajuta cu onestitate sau ii pot proteja. In varianta minimala, poate fi vorba de posibilitatea de a se afla in apropierea unor persoane cunoscute, ceea ce il flateaza si bucura.

Rastimpul cuprins intre 28 si 30 aprilie seara este de natura sa rascoleasca niste suferinte fizice legate de functionarea aparatului digestiv, a vezicii biliare, a functiilor hepatice. Cei care au deja o sensibilitatea instalata, pot trece printr-o criza de apendicita. Atentie chiar si la semnele discrete ce pot anunta o evolutie atipica spre o situatie alarmanta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...