Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 25-01 Iulie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-01 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 25-01 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), Balantele se pot confrunta cu tulburari organice resimtite mai discret sau mai pronuntat, dupa cum este tabloul clinic al fiecaruia si dupa varsta sau natura afectarii unui organ. In principal, nota comuna o da starea psihica, fluctuanta, cu alternante frecvente intre calm si panica, intre stres si linistire. Alteori, nu va fi vorba doar de o stare de spirit modificata ci si de o tulburare fiziologica de care este bine sa tina cont. Un factor esential in functionarea normala sau modificata a organismului il reprezinta munca sub toate aspectele ei: orar, volum de lucru, efort, raspundere, stres, conflicte, probleme banesti, conflictele interumane sau exercitarea autoritatii profesionale si a raspunderii prin contestari si obstructii cu care se confrunta.

Intre 27 iunie (dupa-amiaza) si 29 iunie (pana la ora 13), premizele astrale enumerate mai sus pot declansa sau complica conflictele prin radicalizarea atitudinii celor implicati.

Din 30 iunie Mercur va intra in casa a X-a a carierei si succesului si, de acolo, alaturi de Soare si Venus, va actiona restrans, masurat sau limitat, in functie de imprejurari.

Intre 29 iunie dupa-amiaza si pana pe 1 iulie (pana la ora 15), o serie de nativi vor trebui sa repare o neregula financiara sau sa faca plati. Din dupa-amiaza zilei de 1 iulie, nativii vor face efortul sa se “aeriseasca”, sa-si schimbe starea de spirit alterata de prea multele necazuri si sa imagineze alternative la luptele in care sunt angajati, prin strategii mai “inteligente”.

Dar, atentie aceiasi zi, din perspectiva altor tranzite, ii poate pune pe cei care detin functii in fata unei situatii-limita: li se cere demisia, evolutia evenimentelor este de asa natura incat acestia renunta din proprie vointa la demnitatea respectiva, o imprejurare dramatica prost coordonata arunca asupra lor umbra incompetentei sau a lipsei de raspundere ori pricepere, de unde si acuzatiile majore care li s-ar putea aduce. Din 1 iulie comunicarea si drumurile sunt tulburate, incurcate sau intarziate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...