Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), nativii vor fi prudenti in declaratii, rezervati in aparitiile publice si precauti in deciziile luate in plan personal sau, oficial, in postura de sefi, lideri, patroni, etc.

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, este posibil ca unele cunostinte, ba chiar si unii prieteni, sa incerce sa-i domine, sa-i controleze, sa-i manipuleze, profitand de blandetea, delicatetea si oroarea lor fundamentala fata de dispute si situatii conflictuale, ceea ce va fi in dezavantajul lor. Mai grav decat o neintelegere de moment, ar fi ca ei sa se lase jecmaniti de cei al caror tupeu ii va intimida, acceptand, astfel, sa-i imprumute sau sa-i ajute material, in beneficiul acelora si in detrimentul lor.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, nativii se vor perpeli, analizand ultimele evenimente, incercand sa afle sensul lor ascuns sau solutia necesara. Uneori, aceste preocupari se vor invarti in jurul situatiei de la locul de munca, unde, dezamagirile si masurile organizatorice care-i afecteaza, se pot tine lant.

In restul zilei de 30 septembrie (dupa ora 11), se anunta o etapa care se va prelungi pana in seara zilei de 2 octombrie a.c., marcata atunci si de faza Lunii Noi in Balanta care, alaturi de Jupiter, le va deschide noi perspective, fapt posibil pe fondul intrarii, de curand, a Marelui Benefic in semnul lor zodiacal.

Pe 27 septembrie, Marte va intra in Capricorn si va arunca, pana spre 9 noiembrie a.c., cuadraturi dure la Soarele lor natal si la Jupiter din tranzit, declansand fapte de viata cu efect material, social sau patrimonial intre nativi si rudele lor de sange, in principal parinti, iar primele ecouri pot fi simtite de catre cei care s-au nascut la inceputul zodiei (24 – 29 august), din 29/30 septembrie, cand Marte incepe sa faca Cuadratura cu Jupiter.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...