Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 octombrie interesanta si profitabila ar trebui sa fie, pentru acesti nativi, casa lucrurilor secrete, a enigmelor, a aspiratiilor care le motiveaza, ca un impuls de care nu sunt pe deplin constienti, o serie de atitudini si hotarari.

Alteori, se pot petrece aievea o serie de evenimente pozitive, care uimesc prin nuanta lor de “minune” sau de “miracol” care a functionat, nu se stie cum, de ce sau de cine provocat din umbra. Pentru sanatate, acest context astral ar trebui sa functioneze bine, redandu-le vigoarea si capacitatea de refacere dupa incercari si suferinte organice ori dupa interventii chirurgicale.

Intre 25 octombrie dimineata si 27 octombrie (cand se va produce faza de Luna Plina), nativilor, cum se zice in popor, le poate “sari tandara”. Conteaza mai putin cata dreptate au. Important este ca, o data avertizati, nativii sa se abtina de la rabufniri temperamentale fata de parteneri si colaboratori. Bine ar fi sa se controleze si fata de partenerul de viata dar, cum “acasa” e taramul descarcarilor nervoase, intelegem ca acest sector de viata va functiona mai degraba ca un paratraznet.

Intre 27 octombrie dimineata si 29 octombrie, ceva… o presimtire, o intuitie, ii impinge sa verifice daca cineva, cu care se afla intr-o relatie ce presupune un beneficiu banesc sau material, este corect cu ei. Pe 29 octombrie, dupa ora 10 dimineata dar, mai ales pe 30 octombrie, Balantele se vor afla intr-o adevarata stare de gratie mentala si intelectuala.

Vor fi intuitivi, rafinati, ageri, capabili sa faca dovada calitatilor lor speciale intr-un domeniu ce presupune logica, analiza, intuitie, rationament corect. Dialogul cu cineva instruit, competent sau lectura unei carti le pot oferi datele necesare pentru a stabili conexiuni si a gasi explicatii esentiale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...