Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Mercur le va fi pentru cateva zile un aliat acestor nativi. Ii va transforma in niste persoane abile, subtile, simpatice sau chiar versate. Se pot descurca binisor in contextul unor conflicte pe care le pot aplana sau chiar rezolva pe doua cai: prin dialog direct, sincer, onest sau prin tertipuri avocatesti. Uneori, aceste abilitati vor “tine”, dar alteori – atentie!

In functie de statutul persoanei cu care s-a intrat in divergenta, aceste manevre pot enerva si pot complica si mai mult situatia. Fireste, calea dreapta a adevarului e cea mai indicata, dar nu e si cea mai simpla.Eschiva nu exista.

Casa banilor s-a umplut brusc de vibratii; aici, sunt trei planete care fac si desfac ite astrale nu tocmai simple. Nu intrati in incurcaturi banesti de dragul de a rezolva o situatie in neregula mai veche. Sfatuiti-va, informati-va, cereti ajutorul sau asistenta specialistilor (avocati, experti).

Nu actionati la manie, sub imperiul emotiilor de moment, nu va lasati intimidati, santajati (baneste sau sentimental), nu lasati lucrurile la voia intamplarii, pentru ca se vor complica. Marte ii poate pune pe unii nativi in situatia de a-si revizui cheltuielile legate de casa, gospodarie, locuinta.

In principal este vorba de acceptarea unor restrictii, a economiei (nu o data drastica) pentru a nu intra in criza de bani pentru “cosul zilnic”. Renuntarea la amenajari si investitii, dramuirea banilor, chibzuinta pe parcursul urmatoarelor cinci – sase saptamani va pot scoate din impas.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...